Rijschool Winsum

Ingericht op jouw succes

Welkom bij Auto- en Motorrijschool Opweg, jouw favoriete rijschool in Winsum. Wij zijn in 2003 begonnen in Winsum en hebben door de jaren heen al ontelbaar veel jongere en oudere klanten aan een rijbewijs geholpen. Bij ons kun je zowel terecht voor auto- en motorrijles en wij werken met zowel jonge mensen zonder ervaring als oudere ervarenere rijders. We kunnen eerst in de buurt van het dorp rijden, maar uiteindelijk nemen we je mee naar Groningen zodat je ook ervaring opdoet in de stad. Het praktijkexamen vindt hier immers plaats. Onze rijschool is erop ingericht om jou optimaal voor te bereiden op het examen en het behalen van jouw felbegeerde rijbewijs.

Bekijk ons voordelige aanbod

Dankzij onze ruime ervaring met onze klanten als rijschool in Winsum, hebben wij een aantal speciale diensten ontwikkeld. Wij zijn er op ingericht om jou zo goed mogelijk te helpen en daar hebben wij ook onze ervaring en vakkennis voor gebruikt. Het resultaat is een fantastische service die jou aan een rijbewijs kan helpen. Een aantal van de voordelen die je kunt genieten aan onze rijschool zijn:

  • Ben jij jarig en wil je meteen je eerste autorijles inplannen? Geef het van tevoren aan en wij regelen een gratis autorijles bij wijze van cadeau!
  • Voor iedere vriend of vriendin die je bij ons aanmeldt krijg je een gratis rijles (auto óf motor) als beloning!
  • Wij bieden een vaste instructeur die je begeleidt door al je lessen.
  • Wij kunnen je ook met je theorie helpen in Winsum zodat je tijdens de praktijklessen aandacht kunt besteden aan de theorie.

Ervaar onze persoonlijke werkwijze

Kies je voor onze rijschool, dan kiest u niet alleen voor een prachtig aanbod met veel voordelen, u kiest ook voor een uiterst klantvriendelijke en zeer professionele werkwijze. Wij gaan persoonlijk en flexibel om met al onze klanten in Winsum. We starten de autolessen op het Noorderstation en we laten jou niet voor taxi spelen en onze andere leerlingen ophalen of thuisbrengen. Wij hebben respect voor je problemen en je eventuele zorgen en onze rijschool in Winsum is gekwalificeerd om ook mensen met faalangst te onderwijzen. Alle motorrijlessen starten en eindigen in Winsum. Voor een overzicht van onze diensten kunt u ook even contact opnemen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze spoedopleiding waarbij je een versnelde rijopleiding volgt en zonder hoge meerprijs snel je rijbewijs kunt halen.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je graag wat meer weten over onze rijschool en hoe alles in zijn werk gaat? Kijk gerust verder op onze website of neem contact op met onze vriendelijke medewerkers in Winsum. Zij vertellen je graag meer wat wij voor je kunnen doen als ervaren rijschool in Winsum.