Prijzen

Prijzen per 1 mei 2024

Losse rijlessen AVB (60 min.)
Losse rijlessen AVD (120 min.)
AVB examen
AVD examen
€ 58,50
€ 115,00
€ 195,00
€ 295,00
Herexamen AVB
Herexamen AVD
Theorie-examen (via CBR.nl)
Gezondheidsverklaring (via CBR.nl)
€ 225,00
€ 295,00
€ 48,00
€ 44,50
Verkeersdeelneming Motorrijschool Opweg Winsum

Losse rijlessen

Met losse rijlessen bedoelen we eigenlijk dat je iedere keer aan het einde van de les contant betaalt. Je betaling wordt dan afgetekend op je instructiekaart. Op de instructiekaart worden tevens je vorderingen van alle rijlessen bijgehouden. De rijlessen AVB zijn in en rondom Winsum en duren altijd 60 minuten. De rijlessen AVD beginnen en eindigen wel altijd in Winsum, maar we rijden ook zeker door de stad! We zijn dan altijd bijna 2 uur onderweg! Bovendien is er vaak nog wel tijd voor een bakje koffie.

Wanneer je het theorie-examen zelf via het CBR aanvraagt, betaal je € 48,00. Theorie-examen kun je ook via ons aanvragen voor € 60,00. Het tijdstip voor het examen is in overleg vast te stellen.

De examens vragen we altijd in overleg met jou aan, echter voor het examen verkeersdeelneming altijd pas na het behalen van het theorie-certificaat (maximaal 1,5 jaar geldig!) én je AVB (maximaal 1 jaar geldig). Bij deze kosten zijn de aanvraagkosten voor het examen en het gebruik van de lesmotor tijdens het examen al inbegrepen. Voorafgaand aan het examen moet je je kunnen legitimeren.

Geen helm, handschoenen en/of motorkleding? Je kunt normaal altijd kleding e.d. gebruiken van de rijschool. Je betaalt hiervoor niks extra!

Onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden zijn per mail opvraagbaar en/of tijdens de rijles in te zien. Rijlessen en/of examens zijn niet overdraagbaar naar anderen. Restitutie van les- en/of examengelden is niet mogelijk.