Rijschool Roodeschool

Kies voor kwaliteit

Woon jij in de omgeving van Roodeschool en ben je binnenkort van plan om te gaan beginnen met rijlessen? Of je nu direct op je verjaardag met je eerste rijles wilt beginnen, of eigenlijk al vele jaren geleden je rijbewijs gehad had willen hebben, onze rijschool staat voor je klaar om je op weg te helpen. Wij zijn Autorijschool Opweg, een veelzijdig en ervaren bedrijf in het noorden van Groningen. Als rijschool in Roodeschool kunnen we jou lokaal ervaring laten opdoen, voordat we je meenemen naar de grote stad. Je zult hier immers moeten rijden aangezien je examen ook plaats zal vinden in Groningen.

Beleef onze vriendelijke werkwijze

Wij hebben een fantastisch aanbod voor je klaarstaan. Wij zijn niet zomaar een rijschool, wij zijn jouw partner in het autorijden. Wij zijn er namelijk op ingericht dat jij succes beleeft en wij gaan tot de uiterste lengten om onze klanten aan een rijbewijs te helpen. Wij hechten veel waarde aan jouw wensen en feedback en zo hebben wij een erg klantvriendelijke reputatie opgebouwd in Roodeschool. Al onze klanten weten dat wij werken met vaste instructeurs die hun leerlingen goed leren kennen en ze nauwkeurig instructies kunnen geven.

Rijschool Roodeschool

Bovendien kunnen we je ook in losse lessen helpen om één specifiek onderdeel beter onder de knie te krijgen of nemen we net wat meer tijd voor datgene waar jij zoveel moeite mee had in de theorie. Zelfs onze verstelbare Volkswagen Golf TDI is uiterst klantvriendelijk. Wij zijn meer dan een doorsnee rijschool in Roodeschool.

Ontdek ons voordelige aanbod

Wij hebben een aantal prachtige diensten voor je klaarstaan, maar het belangrijkste is natuurlijk de praktijkles. Dit is waar de meeste mensen aan denken bij een rijschool. Wij helpen je graag aan goede lessen in onze professionele auto en dit biedt je vele voordelen. Hieronder hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet voor jou in Roodeschool:

  • Een vaste instructeur van onze rijschool in Roodeschool die je goed kent en begeleidt.
  • Geen andere leerlingen ophalen of thuis afzetten.
  • Zelf afgezet en opgehaald worden door ons en ervaring opdoen in de grote stad.
  • Een gratis rijles voor iedere vriend(in) die je overhaalt om bij ons les te volgen.

Kijk op de website

Heb je interesse in onze diensten als rijschool? Ga dan gelijk naar de website of neem even contact op met ons personeel vanuit Roodeschool. Wij vertellen je graag wat wij allemaal voor je kunnen betekenen als ervaren rijschool in Roodeschool.