Rijschool Middelstum

Kies voor jouw succes

Ben jij binnenkort jarig en mag je dan eindelijk gaan autorijden? Kun je haast niet wachten om achter het stuur te kruipen in Middelstum? Wil je het liefste je allereerste autorijles op je verjaardag inplannen? Dat kan niet alleen bij Autorijschool Opweg, je krijgt de les ook nog eens gratis als verjaardagscadeau! Wij zijn een rijschool die jou graag op weg helpt naar jouw rijbewijs en we doen er alles aan om jou te doen slagen. Wij zijn helemaal op jouw succes ingericht en helpen je zowel met praktijklessen als bij het behalen van je theoretisch examen. Wij zijn niet voor niets zo’n populaire rijschool in Middelstum.

Kies de methode die bij jou past

Je rijbewijs halen is natuurlijk meer dan alleen maar praktijklessen nemen en het behalen van je praktijkexamen. Je moet ook de theorie leren en slagen in het bijhorende examen. Wij helpen je graag een handje bij het halen van jouw theorie examen in Middelstum. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld gebruik maken van de Dvd’s, Cd’s en lesboeken die wij voor je hebben klaarliggen in onze rijschool. Ook kunnen we je via het internet een online cursus aanbieden die jou alle theorie in blokken uitlegt. Je begint bij de basis en bouwt zo langzaam je kennis op. Ook hebben wij zelftoetsen voor jou en een examentraining. Bovendien kan je instructeur je resultaten bekijken en kunnen jullie op die manier afspreken om extra aandacht te besteden in de praktijk bij de zaken die je lastig vindt in de theorie. Zo helpt onze rijschool in Middelstum jou in je theorie en in de praktijk.

Maak kennis met de lesauto

Onze rijschool biedt jou met plezier lessen aan in onze nieuwste auto die voldoet aan alle eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Het is een ideale lesauto. We hebben het natuurlijk over de Volkswagen Golf TDI. De auto bevat een bestuurdersstoel die helemaal verstelbaar is en ook het stuur kan zowel qua hoogte als diepte worden aangepast. Zo is de auto gepast voor al onze leerlingen in Middelstum. De airco zorgt ervoor dat je het hoofd koel houdt tijdens de lessen en de Volkswagen garandeert gemakkelijk manoeuvreren en betrouwbaar rijden. Alles wat wij jou willen aanbieden als rijschool in Middelstum.

Rijschool Middelstum

Meer weten?

Wil je graag wat meer weten over onze rijschool? Kijk dan eens op onze website en ontdek nog veel meer over ons aanbod in Middelstum. Ook kun je contact opnemen met ons personeel, we vertellen je graag meer over onze rijschool in Middelstum.