Rijschool Bedum

Schrijf je vandaag nog in

Woon je in Bedum en wil je op korte termijn je rijbewijs gaan halen? Ben je bijna jarig en zoek je nu een geschikte rijschool die je meteen op je verjaardag aan je allereerste rijles kan helpen? Dat kan bij Autorijschool Opweg, en wij bieden als cadeautje zelfs de eerste rijles op je verjaardag helemaal gratis aan! Wij hebben al meer dan 11 jaar ervaring en hebben al talloze klanten binnen een mum van tijd aan een rijbewijs geholpen. Wil jij net zo tevreden zijn met je rijschool in Bedum als onze klanten, schrijf je dan vandaag nog in voor onze professionele lessen.

Ontdek onze voordelen

Wij zijn al sinds 2003 actief als rijschool en wij hebben sindsdien veel van de mensen in (Noord) Groningen aan een rijbewijs geholpen zonder gedoe. Als jij graag op korte termijn je rijbewijs wilt halen, dan kun je het beste voor ons kiezen. Wij bieden zo onze voordelen aan aan onze klanten in Bedum. Denk bijvoorbeeld aan het volgende dat wij je aanbieden:

  • Een vaste instructeur die u kent en begeleidt tot aan het praktijkexamen.
  • Andere leerlingen halen wij zelf op, je hoeft dus niemand op te halen of thuis te brengen.
  • Als je in de omgeving van Groningen woont, halen wij je op en brengen je thuis. Aangezien het
  • praktijkexamen in de stad plaats vindt, helpen we je om ervaring op te doen in de grote stad.
  • De wachttijd bedraagt 1 tot 2 weken, geef het van tevoren aan als je op een bepaalde dag wilt beginnen aan onze rijschool in Bedum.

Combineer praktijk met theorie

Leren rijden bestaat natuurlijk niet alleen uit praktijklessen en een praktijkexamen in Bedum. Er moet ook een theorie examen worden gehaald en wij helpen jou om je hier optimaal op voor te bereiden.

Bij ons kun je bijvoorbeeld kiezen voor lesboeken, Cd’s of Dvd’s die je allemaal bij onze rijschool kunt krijgen. Ook bieden wij een online cursus aan zodat je alle lessen bij onze rijschool in Bedum kunt volgen. Je instructeur heeft ook toegang tot je voortgang zodat je in de praktijk kunt oefenen op theoretische vraagstukken!

Rijschool Bedum

Maak direct een afspraak

Wil je meer weten over de diensten die wij aanbieden als rijschool? Kijk gerust verder op onze website en maak direct een afspraak in Bedum. Wij komen graag eens langs om met jou te overleggen wat je verwacht van de rijlessen en om je uit te leggen wat wij voor je kunnen doen als rijschool in Bedum.