Rijschool Appingedam

Kies voor de beste voorbereiding

Woon jij in Appingedam of in de omgeving daarvan? Ben jij bijna jarig en mag je dan eindelijk achter het stuur kruipen? Wil je het liefst nog op je verjaardag zelf je eerste rijles beginnen? Dat kan bij onze professionele rijschool. Bovendien hoef je helemaal niks te betalen, beschouw het maar als een verjaardagscadeautje! Wij zijn Autorijschool Opweg en wij helpen jou graag op weg naar het rijbewijs waar je al zo lang van droomt. Als rijschool in Appingedam hebben wij al talloze mensen aan een rijbewijs geholpen en wij bieden jou de beste voorbereiding op zowel de theorie als de praktijk examens. Vraag ons gerust naar meer informatie.

Ervaar onze flexibele aanpak

Wij staan bekend in Appingedam om onze klantvriendelijke werkwijze. Wij hebben aandacht voor de klant en jouw wensen staan centraal binnen onze rijschool. Wij hebben specialisten in dienst die kunnen omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst en we kunnen ook op allerlei andere persoonlijke verzoeken ingaan. We zijn erg flexibel tijdens de rijlessen en hebben er begrip voor als jij nog niet comfortabel bent met een onderdeel of graag wat meer wilt oefenen op een ander deel van het rijden. We koppelen je aan een vaste instructeur die je zult begeleiden tot je bent geslaagd voor je examen. Zo ontwikkel je een goede band met je leraar en hoef je niet bang te zijn om fouten te maken of iets dergelijks. Wij doen er als rijschool in Appingedam alles aan om jou de optimale voorbereiding te geven voor je examen.

Ontdek de lesauto

Voor al onze rijlessen, maken wij gebruik van ons meest recent aangeschafte lesauto in Appingedam. Dit is een prachtige nieuwe Volkswagen Golf TDI. Je zult je het misschien niet meteen realiseren, maar dit is de perfecte lesauto. Als rijschool hebben wij voor dit model gekozen omdat het erg betrouwbaar is en makkelijk te manoeuvreren. Daardoor is het een veilige auto en kun je makkelijk leren rijden in een volkswagen. Ook beseffen wij als rijschool in Appingedam dat het fijn is om een auto te hebben met een verzetbare bestuurdersstoel en een aanpasbaar stuur in zowel hoogte als diepte.

Rijschool Appingedam

Begin binnenkort met rijden

Heb jij interesse in onze diensten als rijschool? Neem dan contact op met ons vriendelijk personeel en zij komen binnen 2 weken bij je langs in Appingedam voor je eerste rijles. Ook kun je het geheel natuurlijk eerst even doorspreken. Wij vertellen je alles over onze rijschool in Appingedam.